Ecocap vedetön urinaali / pisuaari

vedetön urinaali

Ympäristöystävällinen ratkaisu joka säästää vettä ja tarvitsee ja 0 kWh sähköä. Mikrobipohjaisen hajulukkotekniikan ansiosta Ecocap vedetön urinaali on kuitenkin täysin hajuton.

Vedetön pisuaari on taloudellinen

Talousveden käytöstä aiheutuvat kulut jäävät kokonaisuudessaan pois. Ecocap vedetön pisuaari -ratkaisu on myös investointivapaa, jossa olemassa oleva vesipisuaari päivitetään vedettömäksi. Ei siis vaadi erillisiä kalustekustannuksia. Tällä tavalla vanha vesikäyttöinen urinaali päivitetään nykyaikaiseksi vedetön urinaali -malliksi.

Huoltovapautta

Ecocap urinaalissa käytetty mikrobihajulukon vaihtoväli voi olla jopa noin 5000 käyttökertaa. Tämän lisäksi tarvitsemme vain päivittäisen puhtaanapidon.

Hygieenisyys

Kun vesi, kosteus ja urean jäämät eliminoidaan on saniteettitila hajuton ja asiakasystävällinen.

Ympäristöystävällisyys

Perinteinen vesipisuaari voi kuluttaa 70 m³ – 300 m³ vettä vuodessa. Kaikki tähän liittyvät kustannukset myös viemäriveden jälleenkäsittely jäävät pois sen jälkeen kun käytössäsi on vedetön urinaali.

Helppous

Vedettömän pisuaarin käyttöönotto tapahtuu vain katkaisemalla vesipisuaarin vedensyöttö ja asettamalla Ecocap kapseli pisuaarin pohjalle. Tämän jälkeen noudatetaan vain normaaleja päivittäisiä siivousrutiineja.

Lataa Ecocap vedettömän pisuaarin esite (pdf)

Lataa Ecocap vedettömän pisuaarin tekniset mittatiedot (pdf)

 

 

Ota yhteyttä

Saneco Oy
Olympiaranta 3
00140 Helsinki

Email:
info@saneco.fi

p. 040 5441899

Lähetä meille viesti: 

 

 

Copyright © 2014 - 2019 Saneco Oy
Y-Tunnus: 2595885-6